اما در این قسمت و در ادامه این مقاله، قصد داریم در مورد خواص بینظیر عناب صحبت کنیم و آنها را به طور کامل معرف نماییم.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
عناب خشک دارای فیبر حتی بیشتری نسبت به میوه عناب است از این رو تاثیر بیشتری در هضم غذا دارد در نتیجه خوردن آن به کار معده کمک میکند.
دلیل بسیاری از بیماریها رادیکالهای آزاد هستند که آنتیاکسیدانها با آنها مقابله میکنند و از بروز این بیماریها و ضعیفشدن سیستم ایمنی بدن شما جلوگیری میکنند.
میوه های عناب کالری کمی دارند و مطلقاً چربی ندارند. علاوه بر این، آنها دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری می شوند و به طور بالقوه به حفظ وزن / کاهش وزن کمک می کنند.
همچنین عناب، عملکرد برخی داروها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که داروهای ضدتشنج به از خواص عناب خشک حساب میآیند را تشدید میکند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.
عناب خشک اما بسیار مقاومتر است و اگر در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم میماند.
بخشی از بررسیها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکالهای آزاد شوند. سلولهای آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.
خوردن عناب به سلامت قلب شما کمک بسیاری میکند، زیرا دارای موادی است که برای قلب و بهبود کارکرد آن لازم و مفید هستند. این میوه دارای مقدار بسیار مطلوبی از پتاسیم و سدیم است که باعث روانسازی مسیر حرکت خون و جلوگیری از ایجاد فشار خون میشود.
فیسالیس در بارداری، خطر و عوارض سقط جنین و عقیم شدن با آن
عناب را میتوان به شکلهای مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روشهایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای میباشد.
همچنین شما میتوانید برای بهبود آثار زخم و آفتابسوختگی، از عصاره عناب بر روی پوست خود استفاده کنید تا ناحیه موردنظر التیام یابد.
عناب برای سلامت پوست مفید است. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عناب میتواند به درمان آکنه، لکهها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقلی در این زمینه وجود ندارد.
۲۸ مدل گردنبند هرینگبون نقره ؛ ترندی که هرگز قدیمی نمی شود